×
 

Sponsor

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden als sponsor of standhouder bij het Jaarcongres Armoede en Schulden? Ga via deze link direct naar het aanmeldformulier om u op te geven als standhouder of sponsor.

Sponsor worden?
Heeft u interesse in het onder de aandacht brengen van uw organisatie bij bestuurders, beslissers en belanghebbenden van o.a. Sociale Zaken, Werk en Inkomen, Schuldhulpverlening, Belastingdienst en UWV WERKbedrijf? Wilt u aan tafel met direct betrokken professionals? Haal dan het maximale resultaat uit uw deelname en wordt standhouder/sponsor op het Jaarcongres Armoede en Schulden. Dé manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen van deze doelgroep! Hieronder vindt u een aantal profileringsmogelijkheden, voor een compleet overzicht verwijzen wij u naar het registratieformulier. Het is ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen geheel aangepast aan uw doelstellingen en budget.

Wat hebben wij u te bieden?
• Uw logo op de uitingen van het Jaarcongres Armoede en Schulden en online op de website.
• Prominente aanwezigheid tijdens het congres middels een stand van 6m2 of 12m2
• Expliciete vermelding van uw sponsoring tijdens het congresprogramma.
• En nog veel meer ...

Meer informatie
Voor meer informatie over de profileringsmogelijkheden op het Jaarcongres Armoede en Schulden, neem contact op met het congressecretariaat via telefoonnummer 023 - 5552720 of via email naar s.smeltink@hoe-zo.nl.

Houd u er alstublieft rekening mee dat wij beperkt standruimte beschikbaar hebben en daarom een beperkt aantal stands kunnen toelaten. Indien u geïnteresseerd bent in een standplaats, adviseren wij u zich zo spoedig mogelijk te registreren.

NB: Toewijzing van standruimte zal plaatsvinden op volgorde van inschrijving en in overleg met Stimulansz en het congressecretariaat.

armoedebeleid schuldhulp